boldogító igen

Esküvő az erdőben

Romantikus esküvő, családias hangulatban az erdő mélyén

Életünk legszebb napja! Egy igazán gyönyörű helyen!

Ülőhely

Helyszíni ceremóni

Z

Teljeskörű kiszolgálás

Kizárólagosság

Kis szállodánk évről évre több ízben szolgál helyszínéül mindannyiunk életének egyik szép – ha nem a legszebb-  napjának. A Templomvölgyben lehetőség van 40 fő maximális létszámig esküvőket lebonyolítani, akár helyszíni esketéssel egybekötve is! Legyen csendes, meghitt családi ünnep, vagy zenés táncos mulatozás, a Ház és környezete rendkívül jó választás.

Keljetek egybe patakcsobogás és madárcsicsergés közepette a feldíszített déli teraszon, fotózkodjatok a a patak fölötti romantikus kis hidacskán, vagy a Ház körül a családdal, barátokkal, vendégeljétek meg az ismerősöket, barátokat rokonokat egy igazi mátrai menüsorral, melyben lehetnek tradícionális helyi ételek is, vagy vadételek is egyaránt, majd ünnepeljétek a nagy eseményt egy jó kis bulival!

Egy személyes találkozó alkalmával segítünk megtervezni a programot, elkészítjük az étterem és a redezvényasztal  alaprajzát, hogy be tudjátok osztani ki hová üljön, valamint szívesen ajánlunk dekoratőrt, fotóst, videóst, zenészt egyaránt.

Ceremónia terasz

Dekoros partnerünk minden alkalommal az Ifjú Pár elképzelésének megfelelő, gyönyörű dekorációval látja el az étterem mellett elhelyezkedő déli fekvésű teraszunkat, ahol elhangzik a boldogító igen!

Vacsora helyszín

Éttermünket létszámtól függően maximum 40 főig tudjuk berendezni, különféle formában, így biztosítva a lehető legkényelmesebb elhelyezését a vendégeknek. 

Dekoros partnerünk a kinti design-hoz illeszkedő dekorációval látja el az asztalokat, székeket egyaránt.

Külső helyszínek

Esküvő alkalmával természetesen a Ház és a kert is a vendégsereg rendelkezésére áll. Időjárástól függően, igyekszünk kialakítani a kertben olyan kényelmes helyeket, ahol a zajos mulatozástól kissé távol, kellemes beszélgetéssel tölthetik Vendégeink az időt, ha úgy tartja kedvük! Ilyen például a csörgedező Tóréti patak partján fekvő teraszunk is.

Kreatív fotózás

Csodás helyszínek várják az Ifjú Párt a kreatív fotózáshoz, ki sem kell mozdulni!

Romantikus kis hidunk a patak felett, vagy az évszaknak megfelelő színben pompázó erdő a ház mögötti völgyön mind-mind izgalmas fotók készítésére kínál lehetőséget! 

 

Esküvői menü

Létszámtól függően különböző lehetőségeket kínálunk:

Vendégváró

Hidegtálas fogadó ebéd

svédasztalos állófogadás a vendégek érkezése és a ceremónia között, különféle hideg sültek-saláták felszolgálásával

Esküvői vacsora

2-20 főig

tányérszervízes esküvői menü egyedi ajánlat alapján

21-40 főig

tálszervízes esküvői menü egyedi ajánlat alapján, 4 személyes tálakban szervírozva

első lépések

Találkozzunk személyesen