testi-lelki feltöltődés

Panoráma szauna és jacuzzi

Pihenje ki a hétköznap fáradalmait

egyedi tervezésű, modern panoráma szaunaházunkban és relaxáljon a lombok alatt a tájban gyönyörködve jacuzzinkban

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Panoráma szauna

Legújabb fejlesztéseink egyike a gyönyörű, modern dizájnnal ellátott szaunaházunk, melyben egy 8 személyes finn szaunát, esőztetős zuhanyt, pihenőrészt és mellékhelyiséget alakítottunk ki.

A testi-lelki feltöltődéshez a teljes hangszigetelés és csend mellett a csodás panoráma is hozzájárul, a szaunában ülve a velünk szemközt lévő Óvár csúcsot szemlélhetjük.

Egyedi tervezésű, modern, skandináv stílusú minimalista szaunaházunk minden igényét kielégíti a feltöltődni vágyó Vendégeknek!

Használata korlátlan, de időpont foglaláshoz kötött, melyben a recepción Kollégáink szívesen segítségükre lesznek!

 

Jacuzzi a lombok alatt

Jacuzzis teraszunk az év minden szakában rendelkezésükre áll, legyen kellemes nyári idő, borongós ősz, havas tél, vagy bontakozó tavasz!

A terasz kialakítása és a jacuzzi elhelyezése biztosítja a meghitt intimitást, a teraszon elhelyezett napozóágyakon pihenve pedig hallgathatjuk a terasz mellett csörgedező patakot, a körülötte lévő erdő utánozhatatlan hangulatot kölcsönöz a feltöltődésnek.

A jacuzziban ülve nem csak a csobogó patak hangja, de a minket körül vevő, minden évszakban más arcát mutató erdő látványa is pihentetően hat a testre és az elmére. A víz 38℃, így mindig kellemes feltöltődést bizosít.