Ajándékutalvány vásárlás

TR-voucher_MINTAVásároljon névre szóló, egyedi Templomvölgy ajándékutalványt szeretteinek Karácsonyra, születésnapra, évfordulóra, vagy akár nászajándékba is…

A képre kattintva megtekintheti minta ajándékutalványunkat, melyhez hasonlót készítünk Önnek is.

Az alábbi űrlap segítségével kérhet ajánlatot!

“Esküvői ajándékként kaptuk az itt töltött hosszú hétvégét és jobban nem is választhattak volna a barátaink! Gyönyörű környezet és hotel, izgalmas off-road trip, nagyon-nagyon finom ételek és állandó kedvesség vett körül minket! Külön köszönet az első napi életmentő melegszendvicsekért…!

Erika és Michel”

 
Adatvédelmi nyilatkozat:
A HILOGIC Szolgáltató Bt. , mint a templomvolgy.hu üzemeltetője kijelenti, hogy a szolgáltatásán keresztül megszerzett adatokat a mindenkor hatályos jogszabályoknak megfelelően kezeli, különös tekintettel a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII. rendelkezéseire. A HILOGIC Szolgáltató Bt. kijelenti továbbá, hogy tiszteletben tartja az oldal látogatóinak személyes és bizalmas információit. A tudomására jutó valamennyi adatot bizalmasan kezeli, azokat kizárólag szolgáltatásai működtetéséhez használja fel. A templomvolgy.hu adatkezelését kizárólag a HILOGIC Szolgáltató Bt. végzi, harmadik fél részére személyes adatokat nem ad ki.
©2014 Templomvölgy Resort Mátrakeresztes - Otthon a pihenésben...
Adatvédelmi nyilatkozat
Lemondási és módosítási feltételek