Rólunk

Történetünk 2004-ben kezdődött, amikor Családunk megvásárolta az abban az időben katolikus templomként működő kőépületet. A Templom-völgy, melynek bejáratánál három patak találkozik, szerelem volt első látásra… Valószínű, hogy a több mint 100 éve ide vadászlakot építő Dr. Szohner Lajosnak és Berzeviczy Flórának is.

Az épület, mely 55 éven át Mátrakeresztes katolikus templomának adott otthont, 100 év óta összefonódik a falu történelmével. Aki  ide először ellátogat, nem is sejti, hogy a nyugati mátra első hegyei milyen kincseket rejtenek! A kincseket  nem csak a természeti környezetben kell keresni, hanem az itt élő emberek lelkében és mindennapi életében. Számunkra ez immár lassan 10 esztendeje megadatott.

A vonzalmon túl értékmentés volt a cél, de később úgy döntöttünk, ezt a csodát feltétlen meg kell osztanunk másokkal is. Így indult újtára a Templomvölgy Resort.

Alapos és magas színvonalú tervezés és átépítés után 2010-ben nyitottuk meg a Ház kapuit Vendégeink előtt. A mátrai idegenforgalmi palettán olyan szálláshelyet akartunk létrehozni, amely megadja Vendégeinknek az Otthon kényelmét, de elfeledteti néhány napra a munkahelyi és otthoni gondokat.

Kielmeten fontosnak tartjuk a személyes kapcsolatot Vendégeinkkel és igyekszünk legjobb tudásunk szerint  – a szó legszebb értelmében – vendégül látni őket, nagy hangsúlyt fektetve a személyes gondoskodásra.

“Otthon a pihenésben…” – tartja a szlogenünk, mely tükrözi szándékunkat.

Sok szeretettel várjuk Önöket a Templomvölgy Resortban:

a Hipszki Család

“…egyszer Brillat Savarin azt mondta: “Valakit vendégül látni annyit jelent, mint felelősséget vállalni arra, hogy mindaddig amíg nálunk van, gondoskodunk róla, hogy jól érezze magát.” – mi ezt itt megkaptuk!

 Héger Klaudia és Párja”

©2018 Templomvölgy Resort Mátrakeresztes –  Stílusos Vidéki Szálloda – Otthon a pihenésben…