Esküvő

Kedves házasodni vágyó Ifjú Pár!

DSC_0964Kis szállodánk évről évre több ízben szolgál helyszínéül mindannyiunk életének egyik szép – ha nem a legszebb-  napjának. A Templomvölgyben lehetőség van 40 fő maximális létszámig esküvőket lebonyolítani, akár helyszíni esketéssel egybekötve is! Legyen csendes, meghitt családi ünnep, vagy zenés táncos mulatozás, a Ház és környezete rendkívül jó választás.

Templomvölgy Resort_Esküvő_2Keljetek egybe patakcsobogás és madárcsicsergés közepette a feldíszített déli teraszon, fotózkodjatok a a patak fölötti romantikus kis hidacskán, vagy a Ház körül a családdal, barátokkal, vendégeljétek meg az ismerősöket, barátokat rokonokat egy igazi mátrai menüsorral, melyben lehetnek tradícionális helyi ételek is, vagy vadételek is egyaránt, majd ünnepeljétek a nagy eseményt egy jó kis bulival!

Egy személyes találkozó alkalmával segítünk megtervezni a programot, elkészítjük az étterem és a redezvényasztal  alaprajzát, hogy be tudjátok osztani ki hová üljön, valamint szívesen ajánlunk dekoratőrt, fotóst, videóst, zenészt egyaránt.

Az alábbi linkeken juthattok el a videós partnerünk oldalától egészen a pásztói Anyakönyvvezető elérhetőségéig:

DSC_0959_cut

“Nagyon örülünk, hogy az esküvőnk helyszínéül ezt a gyönyörű helyet választottuk, nagyon jól éreztük magunkat, a kiszolgálás kitűnő volt, az ételek nagyon finomak, a környezet pedig felejthetetlen. Nagyon szépen köszönjük a kedves fogadtatást, a kitűnő vendéglátást, örökre emlékezni fogunk erre a hétvégére! További sok sikert kívánunk az egész családnak ehhez a vállalkozáshoz, jó egészséget és minden jót kívánunk. Örülünk, hogy megismerhettük Önöket!

Sok-sok szeretettel és köszönettel:

Edit&Attila az ifjú pár”

“Köszönjük szépen a Hipszki családnak, hogy kedvességükkel és vendégszeretetükkel még szebbé tették esküvőnk napját!

Anna&Zoli”

“Köszönjök, hogy itt élhettük meg életünk egyik legfontosabb pillanatát!

Alíz és Laci”

©2018 Templomvölgy Resort Mátrakeresztes –  Stílusos Vidéki Szálloda – Otthon a pihenésben…